Tarjouspyynnön tekeminen

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai yrityksen töiden/palveluiden tarjouspyyntö kilpailutusta ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous palvelusta on kilpailukykyinen? omaKirppis palvelee tarjouspyyntöpalvelullaan niin kuluttajien, isännöitsijöiden kuin yritysten palveluiden kilpailutuksessa. Tavoitat yhdellä kertaa kauttamme satoja ammattittaitoisia palveluiden suorittajia!

omaKirppis on keskustellut puhelimessa, email viesteissä, sekä suoraan tapaamisilla näiden suurenmoisien pienyrittäjien kanssa, joiden ammattitaito ja hämmästyttävä halu palvella asiakkaita on aina "asiakas edellä". HUOM. tämä on palvelu jossa ei ns. vedetä välistä esim. palkkioiden muodossa, siksi tarjouspyyntöpalvelu on käyttäjille kätevää (halvempia tarjouksia).

Pienen yrityksen markkinointi

Pienen yrityksen markkinointi tehdään pienellä budjetilla. Mainostilan ostaminen lehdistä, televisiosta tai radiosta on pienelle yritykselle mahdotonta, siksi markkinoinnin painopiste täytyy olla muualla kuin mainonnassa. Mainostaminen on vain pieni osa siitä, mitä kaikkea yrityksen markkinointiin liittyy. 

Pienen yrityksen markkinointi eroaa suurista yrityksistä selvemmin mainosbudjetin koossa. Yrittäjän intohimo on pienen yrityksen vahvuus, sillä yrittäjän rakkaus tekemiseen näkyy kaikessa tämä on erottuva tekijä verrattuna suuriin yrityksiin. Markkinointia tehdään pienessä yrityksessä luonnostaan ihmiseltä ihmiselle, kun suuressa yrityksessä markkinointi on helposti kasvotonta ja kohdistettu suurelle yleisölle.

omakirppis

Me hakemistossa keskitytään yhteisön rakentamiseen enemmän, kuin yleisön rakentamiseen!

Yksi tärkeimmistä tiedoista yhteisön rakentamiseksi on kuunnella ja vastata aktiivisesti asiakkaiden ja yritysten tarpeeseen. Se tarkoittaa palvelemista yhteisölle todellisen kiinnostuksen herättämiseksi.

 Sinun osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa. 

Löytyi pienyrittäjille osuva linkki: Pienyrittäjät toivovat edullisia ja keveitä palveluja työterveyshuolloilta ja järjestöiltä sekä vertaistukea.

Itse myynti

Asunnon myynnissä säästää huomattavan summan kiinteistövälittäjän palkkiota (myyntihinnasta n. 2.5-4%) ja muista kuluista. On myös tärkeää huomioida alueelliset tekijät. Kun myydään vaikeita esim. vanhoja asuntoja ”syrjäseuduilla”, tai vain ei suositussa kaupunginosassa niissä palkkiot ovat kohtuuttomia hintaan nähden. Eikä sitä motivaatiotakaan saata myyjältä löytyä.