Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hakemistoon niin yksityisten kuin yritysten käyttöön! Siirry ohjeissa kohtaan jota etsit (tarvitset) ohjeet auttavat sinua ymmärtämään mistä on kyse.

Älä ole huolissasi yrityksesi kuvittamisessa sillä hyviä kuvia saa kuvapankista (näpäytä kuvaa alla). Kuvilla on mahdollisuus esitellä palvelujasi sivustollamme.

Valitse luettelo 

Olemme siirtyneet kohtaan josta valitset sinulle tai yrityksellesi sopivan luettelon. Nyt valitsemme luettelon Tarjouspyynnöt työt ja palvelut, listan alaosassa on Valitse jota näpäytät ja siirryt eteenpäin.

Olemme siirtyneet ilmoituslomakkeeseen joka on erittäin helppo täyttää, olemme aina valmiit auttamaan tarvittaessa, sillä voimme pyynnöstäsi aina muokata puolestasi ilmoitustasi. Kohta 1 pyytää URL linkkiä, yksityisenä sinulla ei ehkä ole silloin jätät sen tyhjäksi. Mutta yrittäjänä laitat jos sinulla on omat sivut palvelee hyvin sinua sen kautta käyttäjät pääsee suoraan sinun sivuille siitä.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto (toimiva), luokka kohdassa on valmiina valitsemamme Huippuimurin asennus kategoria, ellemme olisi valinneet valmiiksi sitä voisimme valita haluamamme luokan. Sitten laitamme en ole roportti ruksin vahvistaaksemme tämän. Jatkamme lomakkeen täyttämistä näpäyttämällä Jatkaa alaosassa.

Olemme kohdassa jossa sinun on annettava luettelon otsikko esim. tarjouspyyntö Huippuimurin asennus. Kuvauksessa voit kertoa palvelun laajuudesta, mutta yrittäjät kyllä pyytävät täydennyksiä koska tietävät mitä tarvitsee tehdä.

Kohdassa nauhan kuva et tarvitse sitä, tämä kohta muissa tilanteissa kohdallaan. Muita luokkia (kategorioita) mihin tarjouspyyntösi ammattimaisuus soveltuu esim. rakentaminen ja lisäksi kirvesmies ym. Avainsanoja voit lisätä, lisää myös maakuntasi ja paikkakunta avainsanoihin, tässä tapauksessa myös huippuimurin asennus ja yksistään huippuimuri.

 

Olemme kohdassa jossa voit valita valokuvia ja lähettää niitä, huom. koko ja laatu. Tässä tapauksessa mahdollista 4 kuvaa.

Olemme viimeisessä kohdassa, nyt jätimme täyttämättä kohdat videot ja tiedostot. Tiedostoissa voit lähettää asiapapereita jos tarjouspyyntösi tai ilmoituksesi tarvitsee. Kysytään myös voiko vierailijat ottaa sinuun yhteyttä yhteystieto lomakkeen kautta. Ilmoituksesi on valmis, olemme yhteydessä tarvittaessa sinuun.