Hakemisto (sivusto) on yhdistävä niin yksityisten kuin yrityksien tarpeisiin. Siksi tämä on ainutlaatuinen, markkinoimme jatkuvasti juuri sinne mihin palvelusi tai muut ilmoituksesi (myynti ym.) tulee kohdistaa (alueet). Käytä hakusanaa (Haun avain sana) katso myös ohjeita... 

Sinun osaamista omaKirppis sivustolla sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä ja yksityisiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Pikalinkit

Lisää luettelo  Asunnon myynti  Rekrytointi  Tarjouspyyntö (yks.)  Tarjouspyynnöt  Rakennusliikkeet  Ravintola Lahjoitukset  Myydään yrityksiä  Rakennuspalvelut  Siivouspalvelut  Pitopalvelut

Tag löydätkö?

Uusimmat listaukset!

 

 

 

 

 

 

 

Palveluita yritysesittely

Yrityksen osaamista omaKirppis hakemistossa sitoudumme markkinoimaan, palveluiden hakijaa (etsijää) kiinnostaa monet asiat palveluita tarjoavilta yrityksiltä, mutta ammattitaito on yksi merkittävistä ominaisuuksista mitä palvelun tarvitsija arvostaa.

Olemme enemmän!
Meitä on eri kategorioissa siivouspalveluiden tuottamiseen suuri joukko siivousalan ammatilaisia.
Ammattimaisten ruuanvalmistuspaikkojen (rasvakanavien) ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot.
Siivousta on tarjolla pitkäjänteisesti sopimussiivouksena tai kertaluontaisena urakkatyönä, mikä teidän yritykselle sopiikaan.
ilmoita omaKirppis sivustolla ilmaiseksi, tuotteet on onnistuttu myymään lähes kaikki.
omaKirppis mahdollistaa asuntojen itsemyynnin, laadukkailla esittelyillä tutustu ilmoitustapaan.
Hallitse omia ilmoituksia, sinun pitää ensin rekisteröityä. Hallinta on helppoa rekisteröidy ja tutustu.