Tarjouspyyntö

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai yrityksen töiden/palveluiden tarjouspyyntö kilpailutusta ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous palvelusta on kilpailukykyinen? omaKirppis palvelee tarjouspyyntöpalvelullaan niin kuluttajien, isännöitsijöiden kuin yritysten palveluiden kilpailutuksessa. Tavoitat yhdellä kertaa kauttamme satoja ammattittaitoisia palveluiden suorittajia!

omaKirppis on keskustellut puhelimessa, email viesteissä, sekä suoraan tapaamisilla näiden suurenmoisien pienyrittäjien kanssa, joiden ammattitaito ja hämmästyttävä halu palvella asiakkaita on aina "asiakas edellä". HUOM. tämä on palvelu jossa ei ns. vedetä välistä esim. palkkioiden muodossa, siksi tarjouspyyntöpalvelu on käyttäjille kätevää (halvempia tarjouksia). 

Miten palvelumme toimii?

Jätä tarjouspyyntö lisäämällä luettelo (tutustu ohjeeseen) täyttämälla tarjouspyyntö ilmoituksen. Huomaathan, että mitä tarkemmat tiedot laitat kohteestasi käytä selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia mahdollisuuksien mukaan, sitä paremmin saat tarjouksia joihin on panostettu. Tarvittaessa palvelun tarjoajat tiedustelee sinulta lisätietoja ennen tarjouksen lähettämistä. Voit antaa omat yhteystiedot näkyviin tai vaihtoehtoisesti työntarjoajat ottaa yhteyttä lomakkeella. Saatuasi tarjouksia, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sitten sopivan tekijän. Sovi työstä ja hinnoista palvelun tarjoajan kanssa aina kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi.

Haluatko tarjouksen vain työstä vai haluatko tarjouksen, joka sisältää työt ja materiaalit? Kerro haluamistasi valinnoista tarkemmin remontin kuvauksessa, välitämme myös tiedot palveluiden tarjoajille joilla on juuri sinun tarjouspyntösi palvelun suorittamiseen vaadittava ammattipätevyys (tarkista tieto), yritykset myös ottavat suoraan yhteyttä sinuun ja tekevät tarjouksen työstä toivomallasi sisällöllä.

Muista nämä kun olet valintasi tehnyt.

Tee aina kirjallinen sopimus niin vältyt väärinkäsityksiltä ja ongelmilta myöhemmin. Mikäli yrityksellä ei ole voimassa olevaa Y-tunnusta (Y-tunnus ja ennakkoperintrekisteriniin työn teettäjä lasketaan työnantajaksi ja sen on maksettava verot ja sosiaalimaksut työntekijästä. Jos yritys ei ole ennakkoperintärekisterissä, työn teettäjä voi joutua toimittamaan ennakonpidätystä https://www.ytj.fi/index.html Huom. Älä maksa palvelusta etukäteen. Maksa sovittu hinta sopimuksen mukaan. Pyydä aina maksusta kuitti. Se todistaa että palvelu/tuote on maksettu. Kuitti helpottaa myös virheen valittamisessa. Kuluttajansuojalaki ei suojaa yksityistä joka ostaa palvelun tai tuotteen toiselta yksityiseltä. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038