Tunnuksen Siivouspalveluita pitkällä kokemuksella logo

Siivouspalveluita pitkällä kokemuksella

Tunnuksen Kotisiivoukset sydämellä logo

Kotisiivoukset sydämellä

Tunnuksen Yrityssiivousta monipuolisesti logo

Yrityssiivousta monipuolisesti

Tunnuksen Peruspesut laadukkaasti logo

Peruspesut laadukkaasti

Tunnuksen Kotisiivous logo

Laadukasta siivouspalvelua iloisilta tytöiltä! Yli 15-vuoden kokemuksella!

Siivouspalvelut Helsinki, Vantaa, Espoo

Ammattitaitoiset siivoojamme käyttävät alamme parhaita välineitä ja metodeja, lisäksi olemme panostaneet ja huomioineet COVID-19. Hillitäksemme koronaviruksen aiheuttaman COVID-19 –tartuntatautiepidemian leviämistä olemme ohjeistaneet omia työntekijöitämme toimimaan asiakaskohteissamme.

Sopimussiivoukset

Siivoamme kaikenlaiset toimistotilat sopimuksen mukaisesti. Emcor organisaatio takaa joustavan ja yksilöllisen palvelun. Työntekijöidemme sitoutuneisuus, sekä pieni vaihtuvuus puolestaan takaavat turvallisen ja luotettavan ilmapiirin. Siivoamme myös sieltä missä likaa on, emme ole sidottu tiukkoihin työohjeisiin. Olemme aina puhelinsoiton päässä, meidät tavoittaa aina! Ota yhteyttä, niin suunnitellaan yrityksesi tarpeisiin sopiva siivouspaketti!

Tilaussiivoukset

Hoidamme toimipaikassanne myös erikseen sovittavan tilaussiivoustyön luotettavasti ja ammattitaidolla. Kauttamme onnistuvat muun muassa lattioiden pesut ja vahaukset, ikkunoiden pesut sekä erilaiset suursiivoukset. Meiltä löytyy osaamista ja ammattitaitoa monenlaisiin siivoustehtäviin.

Huoneiston muuttosiivous

Muuttosiivous tulee tehdä asunnosta muutettaessa ennen avaimien luovutusta. Siivous on tehtävä siten, että uusi asukas voi ottaa huoneiston tai talon heti käyttöönsä ilman uuden siivouksen tarvetta. Muuttosiivous kannattaa varata välittömästi saatuaan tietää muuton ajankohdan. Muuttosiivouksen tehtäväsisällön voimme sopia teidän tarpeita vastaavaksi, annamme aina tarjouksen työtehtävien mukaan. 

Kotisiivoukset

Kanssamme tehdyllä sopimuksella (säännöllinen kotisiivous) helpotat kotisiivouksen työtaakkaa. Kotisiivoukset voidaan sopia tehtäväksi viikoittain, kahden viikon välein tai kerran kuukaudessa. Siivouksen sisältö sovitaan aina yhdessä asiakkaan kanssa ja kotisiivous toteutetaan sovittuna ajankohtana asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Jos asuntoanne ei ole siivottu vähään aikaan, niin suosittelemme suursiivousvaihtoehtoa ennen ensimmäistä kotisiivousta. Suursiivouksella koti saadaan puhdistettua samalla kertaa täysin puhtaaksi, jonka jälkeen kotisiivouksella voidaan ylläpitää puhtaustasoa.

Myös kylpyhuoneen/märkätilojen erikoispuhdistukset (happopesut), konepesut ja vahanpoisto/vahaustyöt, ikkunanpesut ym. 

Voit jättää tarjouspyynnön Emcor eelika@emcor.fi tai tiedustella siivoustarpeestasi täyttämällä lomakkeen. Olemme tarvittaessa yhteydessä antamiinne yhteystietoihin.

Siivouspalveluita pitkällä kokemuksella

Siivouspalveluita pitkällä kokemuksella

Kotisiivoukset sydämellä

Kotisiivoukset sydämellä

Yrityssiivousta monipuolisesti

Yrityssiivousta monipuolisesti

Peruspesut laadukkaasti

Peruspesut laadukkaasti