Tunnuksen Ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaih logo

Ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaih

omakotitalon ilmastointi, OKT ilmastointikanavien puhdistus

On tärkeää tehdä säännöllisesti, sillä ilmanvaihdolla ja sen toimivuudella on suuri merkitys ihmisten terveydelle.

Ilmanvaihtokanavat on tarkastettava viiden vuoden välein ja puhdistettava tarvittaessa. Puhdistustarpeen arviointi kannattaa jättää ilmanvaihtoalan ammattilaiselle. Mikäli kanava on kauttaaltaan pölyssä, on puhdistuksen tekemisellä kiire.

Pieni määrä pölyä on aina kaikkien kanavien pohjalla (siis ei paniikkia). Kanavien puhdistus on suositeltavaa jättää ammattilaisen tehtäväksi. Sisäasiainministeriön asetuksessa on suositeltu seuraavat puhdistusvälit ilmanvaihtolaitteiston poistokanavien puhdistukselle.

Omakotitalon Ilmanvaihtokanavien puhdistus

Kuinka kauan edellisestä ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta on kulunut aikaa?

Säännöllisellä ilmanvaihtokanavien puhdistuksella ja ilmanvaihdon huollolla on merkittävä vaikutus ihmisten terveydelle. Puhdas sisäilma kohentaa perheesi tai asukkaidesi hyvänolon tilaa ja parantaa heidän terveyden tilaa.

Yleinen suositusväli ilmanvaihtokanavien puhdistamiselle on n.5 vuotta. Muista, kotitalousvähennyskelpoisuus soveltuu myös ilmanvaihtokanavien puhdistustöihin. Tavallisin sisäilmastoon liitetty sairaus on astma.

Sisäilman epäpuhtaudet voivat pahentaa astmaoireita, lisäksi voi tuntea epämielyttäviä ärsytyksiä kuten nenän ärsytys, nenän tukkoisuus ja vuoto, silmien kutina, silmien kirvely tai ärsytys, väsymys, käheys ja kurkun kuivuuus.

Vähintään viiden vuoden välein tulee puhdistaa:

  • sairaalan, vanhainkodin ja suljetun rangaistuslaitoksen ilmanvaihtokanavat ja -laitteistot
  • päivähoitolaitoksen, koulun, hotellin, lomakodin, asuntolan ja ravintolan ilmanvaihtokanavat ja laitteistot.
  • Tapauskohtaisesti paloviranomainen voi määrätä edellä mainituista tarkastusväleistä poikkeavan tarkastus- ja puhdistusvälin.

Toimimme Uudenmaan alueella: EspooVantaaKeravaHelsinkiKirkkonummi, koko Suomi ole yhteydessä.

Askola Espoo Hanko Helsinki Hyvinkää Inkoo Järvenpää Karkkila Kauniainen Kerava Kirkkonummi Lapinjärvi Lohja Loviisa Myrskylä Mäntsälä Nurmijärvi Pornainen Porvoo Pukkila Raasepori Sipoo Siuntio Tuusula Vantaa Vihti

Kanavapuhdistus palvelee ilmastointikanavien puhdistamisessa myös kattavasti alan eri tehtävissä lähes koko Suomessa. Tavoitteenamme on luoda pitkäkestoisia asiakassuhteita, pyydä kartoitus käynti kartoituskäynnin jälkeen jätämme työtarjouksen.

Ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaih

Ilmastointikanavien puhdistus, ilmanvaih