Pizzeria Matinkylä
Tervetuloa Matinkylän Kuningas ravintolaan ! Anjankuja3, Espoo
Tutustu
Buffet Konala Rosmariini
Ravintola Rosmariini tarjoaa Konalassa maittavan lounaan. Ravintolan asiakastiloja on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin.
Tutustu
Elmanor siivouspalvelut
Olemme suorittaneet toimistosiivouksia, kotisiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä.
Siivouspalveluita
King Buffet
King Buffet ravintolassassa tehdään Leppävaaran herkullisimmat pizzat sekä kebab-annokset!
Ravintola Leppävaara
Rasvakanavien puhdistus
Ammattimaiseen ruuanlaittoon tarkoitettujen keittiöiden rasvahormit on nuohottava kerran vuodessa.
Rasvakanavat puhdistus
Rakennusyhtiö
Olet osana suunnittelutyötä jossa arkkitehtimme ja suunnittelijamme kehittävät sinulle unelmatalon, jossa viihdyt!
Avaimet käteen
Kotisivut vuokralle
Me toteutamme sivustosi näppärästi ja järkevään hintaan (vuokraus).
Tutustu malleihin

TEE MYYNTI ILMOITUS (ILMAINEN)

Siirry ilmoituslomakkeeseen >>>>>

Voit muillakin tavoilla tehdä myynti ilmoituksen (lähettää aineiston):

  • Myynti ilmoitus tuotteista (tavaroista) on yksinkertainen toimenpide. Aseta yhteydenotto lomakkeella, lomakkeessa voit lähettää yhden kuvan ja selostuksen sekä yhteystiedot myyjään.
  • Lähetä kaikki kuvat Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., sekä selostus tuotteesta (tavarasta) muista yhteystiedot myyjään. Puhelinnumeron voit jättää myynti-ilmoituksesta pois niin halutessasi.
  • Räätälöimme tuotteesi (tavarat) hakukoneeseen, näin pääset oman tuotteen esittelyssä näkyviin. Näkyvissä oleminen on tärkeää, saat ostavia asiakkaita käymään tuotteesi sivulla enemmän ja mahdollisuus tuotteen (tavaran) myynti paranee.
  • Huom. kun lähetät oman myynti-ilmoituksen (tuotteet, tavarat), olet lukenut myös sivuston käyttöehdot ennen lähettämistä.
  • Myyjän tiedot: puhelinnumeroa ei välttämättä myynti-ilmoitukseen tarvita, myös voit käyttää omaKirppis yhteystietoja, saat aina ostajasta tapahtumat sähköpostiisi. Vain erikoistilanteissa:
  • Myyjän tiedot: omaKirppis
  • puh: 044 9743 849
  • email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • klikkaa: yhteydenotto  

ETKÖ OLE VIELÄ SAANUT MYYDYKSI TUOTETTASI, ILMOITA HETI!

Oletko harkinnut laittaa verkkokauppaan myyntiin omia tavaroita (tuotteita), voit laittaa omaKirppis verkkokauppaan kaikki tuotteesi ilmaiseksi. Täällä ilmoituksesi räätälöidään (luodaan ilmoitus) saat myytyä tavarasi (tuotteesi) nopeammin, kun ilmoituksesi ei häviä "internet avaruuteen". 

HUOM! rekisteröityminen ei ole välttämätöntä, tuotteiden myyntiin laittaminen ei vaadi rekisteröitymistä. Kuitenkin on tilanteita joissa rekisteröityminen auttaa toimimaan sivustolla esim. pidät omaa verkkokauppaa.

LAITA VERKKOKAUPPA HELPOSTI PYSTYYN OMAKIRPPIS VERKKOKAUPPARATKAISUN AVULLA!

omaKirppis Verkkokauppa soveltuu mainiosti yrityksille ja yksittäisille henkilöille, jotka haluavat panostaa tuotteiden myyntiin netissä. Voit lisätä kauppaasi tuotteita ja tuoteryhmiä, käsitellä tilauksia vaivattomasti ja muokata kaupasta helposti omannäköisesi.

Verkkokauppa soveltuu erittäin hyvin pienille yrityksille tai yksittäisille myyjille joilla on myytäviä tuotteita. Pääset ilmaiseksi omaan Verkkokauppaan osalliseksi, sinulta jää suuret perustamiskulut pois.

Pidämme Verkkokaupasta kaikin tavoin huolta, päivitämme sivustoa ym. toimintoa jotka sinulla olisi omassa erillisessä Verkkokaupassa, ole yhteydessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tutustu lisää>>>

Rekisteröitymisestä: Kun rekisteröidyt pääset hintatesti palveluun (auttaa asunnon myynnissä), pääset tutustumaan omaKirppis verkkokauppa palveluun tarkemmin.

ASUNNON MYYNTI, KIINTEISTÖN MYYNTI, TONTIN MYYNTI JNE.

Myydään yrityksiä ”yrityskirppis” on palvelua joka yhdistää yrityksien myyntiä ja ostoa suunnittelevat tahot yhteisen palvelun piiriin.
Asunnon myyntiin laittaminen vaatii hyvän ilmoituksen, kaikkein tärkeintä on asunnon ilmoituksessa asunnon arvo (hinta). Meillä on tietämystä asuntojen HINNOISTA ym. jos laitat asuntosi tänne myyntiin saat markkinahinnan meidän kautta asunnollesi. Itse tietysti päätät hinnan millä kauppaat asuntoasi, siirry hintatesti
Hintatestiin pääset rekisteröitymällä, ilmoitamme asuntosi (myytävän kohteen) hinnan sinun ilmoittamaan sähköpostiin, hinta perustuu myytyjen samankaltaisten asuntojen hintakehitykseen, rekisteröidy täällä.

ASUNNON MYYNTI, MYYMINEN ITSE

Asunnon tärkein myyntiin vaikuttava selvittäminen on oikea pyyntihinta (pyydettävä hinta) asunnosta. Tämä onnistuu helpoiten pyytämällä meiltä hintatesti omasta asunnostasi. Myös selailemalla omaa asuntoa vastaavien ja samalla alueella myytävien asuntojen hintoja pääsee selvittämään mitä omasta asunnosta voisi pyytää. Kannattaa muistaa, että ylihinnoittelu yleensä vieroittaa heti kättelyssä muuten potentiaaliset ostajaehdokkaat. Nämä eivät vaivaudu tulemaan asuntoesittelyyn ylihinnoittelun seurauksena, lue lisää >>>