Pizzeria Matinkylä
Tervetuloa Matinkylän Kuningas ravintolaan ! Anjankuja3, Espoo
Tutustu
Buffet Konala Rosmariini
Ravintola Rosmariini tarjoaa Konalassa maittavan lounaan. Ravintolan asiakastiloja on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin.
Tutustu
Elmanor siivouspalvelut
Olemme suorittaneet toimistosiivouksia, kotisiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä.
Siivouspalveluita
King Buffet
King Buffet ravintolassassa tehdään Leppävaaran herkullisimmat pizzat sekä kebab-annokset!
Ravintola Leppävaara
Rasvakanavien puhdistus
Ammattimaiseen ruuanlaittoon tarkoitettujen keittiöiden rasvahormit on nuohottava kerran vuodessa.
Rasvakanavat puhdistus
Rakennusyhtiö
Olet osana suunnittelutyötä jossa arkkitehtimme ja suunnittelijamme kehittävät sinulle unelmatalon, jossa viihdyt!
Avaimet käteen
Kotisivut vuokralle
Me toteutamme sivustosi näppärästi ja järkevään hintaan (vuokraus).
Tutustu malleihin

Harkitsetko kodin, taloyhtiön tai yrityksen töiden/palveluiden tarjouspyyntö kilpailutusta ja toiveenasi on löytää ammattitaitoinen tekijä, jonka hinta-laatusuhde on kohdillaan ja tarjous palvelusta on kilpailukykyinen? omaKirppis palvelee tarjouspyyntöpalvelullaan niin kuluttajien, isännöitsijöiden kuin yritysten palveluiden kilpailutuksessa. Tavoitat yhdellä kertaa kauttamme satoja ammattittaitoisia palveluiden suorittajia!

omaKirppis on keskustellut puhelimessa, email viesteissä, sekä suoraan tapaamisilla näiden suurenmoisien pienyrittäjien kanssa, joiden ammattitaito ja hämmästyttävä halu palvella asiakkaita on aina "asiakas edellä".

Miten palvelumme toimii?

Jätä tarjouspyyntö tarjouslomakkeemme kautta. Huomaathan, että mitä tarkemmat tiedot laitat kohteestasi käytä selkeitä ja hyvälaatuisia kuvia mahdollisuuksien mukaan, sitä paremmin saat tarjouksia joihin on panostettu. Tarvittaessa palvelun tarjoajat tiedustelee sinulta lisätietoja ennen tarjouksen lähettämistä. Voit itse valita haluatko tarjoukset ja kyselyt puhelimitse vai sähköpostilla. Saatuasi tarjouksia, voit vertailla niitä rauhassa ja valita sitten sopivan tekijän. Sovi työstä ja hinnoista palvelun tarjoajan kanssa aina kirjallisesti epäselvyyksien välttämiseksi.

Haluatko tarjouksen vain työstä vai haluatko tarjouksen, joka sisältää työt ja materiaalit? Kerro haluamistasi valinnoista tarkemmin remontin kuvauksessa, välitämme tiedot palveluiden tarjoajille joilla on juuri sinun tarjouspyntösi palvelun suorittamiseen vaadittava ammattipätevyys (tarkista tieto), jotka myös ottavat yhteyttä sinuun ja tekevät tarjouksen työstä toivomallasi sisällöllä.

Muista nämä kun olet valintasi tehnyt.

Tee aina kirjallinen sopimus niin vältyt väärinkäsityksiltä ja ongelmilta myöhemmin. Mikäli yrityksellä ei ole voimassa olevaa Y-tunnusta (Y-tunnus ja ennakkoperintrekisteriniin työn teettäjä lasketaan työnantajaksi ja sen on maksettava verot ja sosiaalimaksut työntekijästä. Jos yritys ei ole ennakkoperintärekisterissä, työn teettäjä voi joutua toimittamaan ennakonpidätystä https://www.ytj.fi/index.html Huom. Älä maksa palvelusta etukäteen. Maksa sovittu hinta sopimuksen mukaan. Pyydä aina maksusta kuitti. Se todistaa että palvelu/tuote on maksettu. Kuitti helpottaa myös virheen valittamisessa. Kuluttajansuojalaki ei suojaa yksityistä joka ostaa palvelun tai tuotteen toiselta yksityiseltä. http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038