Pizzeria Matinkylä
Tervetuloa Matinkylän Kuningas ravintolaan ! Anjankuja3, Espoo
Tutustu
Buffet Konala Rosmariini
Ravintola Rosmariini tarjoaa Konalassa maittavan lounaan. Ravintolan asiakastiloja on myös mahdollista vuokrata tilaisuuksiin.
Tutustu
Elmanor siivouspalvelut
Olemme suorittaneet toimistosiivouksia, kotisiivouksia vuosikymmeniä, sekä muita siivoustehtäviä.
Siivouspalveluita
King Buffet
King Buffet ravintolassassa tehdään Leppävaaran herkullisimmat pizzat sekä kebab-annokset!
Ravintola Leppävaara
Rasvakanavien puhdistus
Ammattimaiseen ruuanlaittoon tarkoitettujen keittiöiden rasvahormit on nuohottava kerran vuodessa.
Rasvakanavat puhdistus
Rakennusyhtiö
Olet osana suunnittelutyötä jossa arkkitehtimme ja suunnittelijamme kehittävät sinulle unelmatalon, jossa viihdyt!
Avaimet käteen
Kotisivut vuokralle
Me toteutamme sivustosi näppärästi ja järkevään hintaan (vuokraus).
Tutustu malleihin

Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen hakemistoon niin yksityisten kuin yritysten käyttöön! Siirry ohjeissa kohtaan jota etsit (tarvitset) ohjeet auttavat sinua ymmärtämään mistä on kyse.

Älä ole huolissasi yrityksesi kuvittamisessa sillä hyviä kuvia saa kuvapankista (näpäytä kuvaa alla). Kuvilla on mahdollisuus esitellä palvelujasi sivustollamme.

 Tarjouspyynnöt työt ja palvelut

 Aloitamme esittämään kuinka voit laittaa oman tarjouspyynnön esille oikeaan kategoriaan samantien hakemuksessa, tätä ei välttämättä tarvitse tehdä koska kategoriaa kysytään lomakkeessa (Lisää luettelo tapahtumassa) jonka myös siinä voit valita. Tämän tapahtuman esittely sinulle näyttää kuinka moninaisesta palvelusta hakemistossa on kyse.

Valitse kategoria Tarjouspyynnöt työt ja palvelut, löydät nämä kategoriat suoraan sivustosta.

Seuraavaksi olemme kohdassa jossa valitsemme joko yksityinen tai yrityskohtainen ilmoitus.

Olemme kohdassa Kategoriat yksityinen, täällä on useita kategorioita joista voit valita omasi, me valitsemme Huippuimurin asennus. Ellet löydä omaa kategoriaa joka palvelee sinun ilmoitustasi ilmoita siitä meille ja luomme tämän sinulle.

Olemme kohdassa Huippuimurin asennus, olemme valinneet tämän kategorian Yksityiset kategoriasta. Meidän on valittava 1 tai 2 kohdan kautta, jos valitsemme 1 kohdan ja näpäytämme sitä avautuu siitä luettelo josta valitesemme tällä kertaa Lisää luettelo.

Olemme siirtyneet kohtaan josta valitset sinulle tai yrityksellesi sopivan luettelon. Nyt valitsemme luettelon Tarjouspyynnöt työt ja palvelut, listan alaosassa on Valitse jota näpäytät ja siirryt eteenpäin.

Olemme siirtyneet ilmoituslomakkeeseen joka on erittäin helppo täyttää, olemme aina valmiit auttamaan tarvittaessa, sillä voimme pyynnöstäsi aina muokata puolestasi ilmoitustasi. Kohta 1 pyytää URL linkkiä, yksityisenä sinulla ei ehkä ole silloin jätät sen tyhjäksi. Mutta yrittäjänä laitat jos sinulla on omat sivut palvelee hyvin sinua sen kautta käyttäjät pääsee suoraan sinun sivuille siitä.

Sähköpostiosoite on pakollinen tieto (toimiva), luokka kohdassa on valmiina valitsemamme Huippuimurin asennus kategoria, ellemme olisi valinneet valmiiksi sitä voisimme valita haluamamme luokan. Sitten laitamme en ole roportti ruksin vahvistaaksemme tämän. Jatkamme lomakkeen täyttämistä näpäyttämällä Jatkaa alaosassa.

Olemme kohdassa jossa sinun on annettava luettelon otsikko esim. tarjouspyyntö Huippuimurin asennus. Kuvauksessa voit kertoa palvelun laajuudesta, mutta yrittäjät kyllä pyytävät täydennyksiä koska tietävät mitä tarvitsee tehdä.

Kohdassa nauhan kuva et tarvitse sitä, tämä kohta muissa tilanteissa kohdallaan. Muita luokkia (kategorioita) mihin tarjouspyyntösi ammattimaisuus soveltuu esim. rakentaminen ja lisäksi kirvesmies ym. Avainsanoja voit lisätä, lisää myös maakuntasi ja paikkakunta avainsanoihin, tässä tapauksessa myös huippuimurin asennus ja yksistään huippuimuri.

 

Olemme kohdassa jossa voit valita valokuvia ja lähettää niitä, huom. koko ja laatu. Tässä tapauksessa mahdollista 4 kuvaa.

Olemme viimeisessä kohdassa, nyt jätimme täyttämättä kohdat videot ja tiedostot. Tiedostoissa voit lähettää asiapapereita jos tarjouspyyntösi tai ilmoituksesi tarvitsee. Kysytään myös voiko vierailijat ottaa sinuun yhteyttä yhteystieto lomakkeen kautta. Ilmoituksesi on valmis, olemme yhteydessä tarvittaessa sinuun.